Om oss

Nynäs Bowling har funnits i Gröndalshallen sedan 1969. Från början var det fyra banor i hallen men 1994 byggdes det ut och utökades till åtta banor. Mellan 1984 och 2014 var det BC Bowlig med Christer Germerud som ansvarig som drev och utvecklade verksamheten. Idag finns det ett café, restaurang, bar. Spel som Biljard, Airhockey, Dart och så klart, BOWLING. I mars 2014 såldes verksamheten till Bowl N Strike AB som drev bowlinghallen under 4 år.

Nuvarande ägare  PS Nynäshamn tog över verksamheten 1 juni 2018.

PS Nynäshamn ägs av Peter Saino, Susanne Olsson och Shaun Williams. Vi har alla varit aktiva bowlingspelare sedan 70-talet, med landslagsmeriter samt spel på elitnivå. Två av oss, Peter och Susanne, driver också Brännkyrka Bowlinghall och importerar och individanpassar bowlingutrustning. Idag och vi både en klotshop i Brännkyrka och en  fullt utrustad klotshopbuss. 

Att fokusera på idrotten bowling har sedan starten varit ”tråden” i verksamheten för oss, vi har nu drivit dessa verksamheter framgångsrikt under 24 år varav de 10 senaste med bowlinghallen i Brännkyrka. 

För oss var det en naturligt steg att förvärva bowlinghallen i Nynäshamn. Här tänker vi satsa på att utveckal sportbowlingen och även starta upp en klotshop. Vi ”lever” idag bowling, är fortfarande aktiva bowlingspelare i högsta grad, för oss är bowling inte bara en sport, det är också ett utmärkt sätt att motionera på samt skapar ett mycket trevligt socialt sammanhang för alla åldrar.
Vi hoppas på att kunna lyfta bowlingen i Nynäshamn, skapa upplevelser och aktivera människor. Vi vill ocskå fortsätta att vara en plats dit du kan gå tillsammans med dina vänner och äta något gott och göra något kul tillsammans. 


Var gärna med och påverka. Vi vill veta vad du tycker för att ständigt förbättra vårt utbud och anpassa oss till våra gästers önskemål, Saknar du något på matsedeln? Finns det något annat spel som du skulle vilja att vi tog in? Hör gärna av dig med dina kommentarer till vår mejladress info@nynasbowling.se

Vi välkomnar alla gamla och nya bowlare. 

Peter, Sussie och Shaun