Om oss

Nynäs Bowling har funnits i Gröndalshallen sedan 1969. Från början var det fyra banor i hallen men 1994 byggdes det ut och utökades till åtta banor. Mellan 1984 och 2014 var det BC Bowlig med Christer Germerud som ansvarig som drev och utvecklade verksamheten. Idag finns det ett café, restaurang, bar. Spel som airhocky, Jack vegas, basketspel och så klart, BOWLING. I mars 2014 såldes verksamheten till Bowl N Strike AB.

Bowl N strike ägs av Liselott och Kenneth Persson. Vår vision är att skapa en plats dit du kan gå tillsammans med dina vänner och äta något gott och göra något kul tillsammans. Eller dit du går med dina kollegor efter jobbet för att bara slappna av och hänga en stund och kanske slå en serie. Vår ambition är också att fortsätta hålla banorna i samma fina skick som Christer gjort tidigare och fortsätta ha ligaspel i hallen. Vi kommer att jobba med  hallen och försöka skapa en mysig miljö. 

God mat och en kul upplevelse är vad vi vill ge dig.

Var gärna med och påverka. Vi vill gärna veta vad du tycker för att ständigt förbättra vårt utbud och anpassa oss till våra gästers önskemål, Saknar du något på matsedeln? Finns det något annat spel som du skulle vilja att vi tog in? Hör gärna av dig med dina kommentarer till vår mejladress info@nynasbowling.se

Vi välkomnar alla gamla och nya bowlare. 

Liselott och Kenneth